Ouderwetse bordspellenavond bij Heitkamp

 Kultuurhuus Heitkamp houdt op vrijdag 14 juni een bordspellenavond. Iedereen die zin heeft in een avondje spelplezier aan tafel is vanaf 19.30 uur welkom. 

Wat is er mooier dan helemaal opgaan in een spannend bordspel. Ouderwets genieten met dobbelstenen, pionnen, kaarten en meer. Geheime opdrachten uitvoeren of zo snel mogelijk je doel bereiken, dat kan op vrijdagavond 14 juni in de gezellige ambiance van het café in Kultuurhuus Heitkamp.
Kolonisten van Catan, Risk, Monopoly, schaken en dammen, Stratego, Scrabble, Cluedo, Ticket to Ride, 30 seconds, Clever, Regenwormen, Mens erger je niet, noem maar op, alles kan aan bod komen. Heitkamp heeft aardig wat spellen in huis, maar deelnemers worden van harte uitgenodigd hun eigen spel mee te nemen.

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Heitkamp is vrijdagavond open vanaf 19 uur.

Meer nieuwsberichten