Met Mighty Mess-live swingend de zomer in

Voor de vakantieperiode begint gaat het bij Heitkamp op zondagmiddag 7 juli nog een keer helemaal los met een live-optreden van Mighty Mess. De tweemans top-formatie uit Doetinchem staat garant  voor een bruisende muziekmiddag met rock, pop, funk, soul, latin, en top2000 nummers.

De door de wol geverfde muzikanten Eric Sloot (gitaar en zang) en Martin Seijsener (keyboards en zang) staan voor een pakkend live-optreden. Mighty Mess speelt al sinds 2005 op de podia in de regio en daarbuiten. Het tweetal omschrijft de muziek die ze maken als ‘steengoede bluesy muziek uit de sixties en seventies, met met toevoeging van het stevige swingwerk waarbij wat ons betreft het dak er af kan’.

Sloot en Seijsener spelen nummers van onder andere Eric Clapton, Steely Dan, Venice, J.J.Cale, Joe Cocker, The Dooby Brothers,. B.B.King,The Eagles, Keb’Mo, Santana, Mark Knopfler, Gary Moore en Otis Redding. Martin Seijsener is bekend van groepen als ROOTS 66, Memphis Experience  en de voormalige The original Sixties R&B and Soulshow. Bij Eric Sloot gaat dat op voor onder andere Business Class, Bar & Booze en Kunst mèt.

Het is de laatste live-act bij Heitkamp voordat het zomerreces (na de vakantie-borrelavond op vrijdag 12 juli) ingaat. Bij mooi weer speelt Mighty Mess buiten in de tuin van ons Kultuurhuus.
Heitkamp is open aansluitend op het concert van harmonie Crescendo dat in de tuin van de Boetselaersburcht van 11 tot 13 uur plaatsheeft.

De band begint om 14.30 uur, de toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten