Ruimte Huren

Het café

Dè ontmoetingsplek van de bezoekers van Kultuurhuus Heitkamp. Een gezellige bar, tafeltjes met de overbekende tafelkleedjes, een stammtisch, en sfeervolle verlichting: alles wat voor de bekende typische Heitkampsfeer zorgt. Maar vergis u niet: ook het café is van de modernste snufjes en een fantastische luchtbehandelingsinstallatie voorzien.

Geschikt voor groepen van 20 tot zo'n 80 personen.

En meer als we de stoelen en tafels aan de kant zetten. Een prima plek voor ontmoetingen, repetities, een feestje en evenementen. Maar ook voor bijvoorbeeld dagopvang voor ouderen.

De synagoge

Dè plek voor spetterende optredens, voor dans, voor vergaderingen, repetities, cursussen,en wat dies meer zij. Ook de synagoge (hier was daadwerkelijk het oude Joodse gebedshuis gevestigd) is voorzien van de modernste snufjes, mét een goed geoutilleerde bar en een goede geluidsinstallatie.

Geschikt voor groepen van 10/20- tot 80/100 mensen afhankelijk van het gewenste meubilair.

Zaal Zeddam

De voormalige ontbijtzaal van het hotel, vernoemd naar de Zeddamse gasten die tijdens de carnavalsdagen steevast deze plek als hun honk benutten. De zaal is omgevormd tot biljart- annex vergader- oefen- en cursusruimte.

Geschikt voor kleine groepen tot ongeveer 25/30 personen.

De keuken

De pleisterplaats voor carnavalisten die een uitstekende biefstuk met jus aan het zeer bijzonder fornuis willen verorberen. Het fornuis is na een grondige restauratie weer helemaal up to date. De gezellige keuken van Kultuurhuus Heitkamp kan worden gebruikt voor kookcursussen e.d. op kleine schaal.

Geschikt voor kleine groepen tot zo'n tien personen.

De kamers

Op de eerste verdieping hebben we vijf ruime kamers. Ze zijn geschikt voor kleine groepen (zo’n 10 personen) voor repetities, cursussen, en vergaderingen.

5 kamers, geschikt voor kleine groepen (zo'n 10 personen)

Voor alle ruimtes hanteren we aangepaste huurtarieven voor verenigingen, stichtingen en voor culturele activiteiten, naast reguliere tarieven voor commerciële activiteiten.

Mail ons voor meer informatie: info@kultuurhuusheitkamp.nl

Feesten & Partijen

Een bijeenkomst, feestje of partijtje in Heitkamp? Dat kan. We limiteren dit soort activiteiten voorlopig tot een keer per maand en rekenen dan marktconforme prijzen. Op deze bijeenkomsten werken we met professionals, soms aangevuld met vrijwilligers, afhankelijk van de wens van de klant.

Mail ons voor een opgave van de mogelijkheden en de prijzen die we hanteren: