De Blaoskapel laat het nu op 9 juni bij Heitkamp knallen

De Blaoskapel. Het orkest dat al sinds 2010 alle pronkzittingen bij de Olde Waskupen muzikaal omlijst. Liefst 140 nummers zijn daarbij de revue gepasseerd, een repertoire om U tegen te zeggen.  Zonde eigenlijk dat het orkest dat uit 10 blazers en een drummer bestaat nooit buiten de pronkzittingen om speelt. Daar komt nu verandering in. De Blaoskapel, geeft een live concert op zondagmiddag 9 juni bij Kultuurhuus Heitkamp.
Bij dit ’tussendoorconcert’ heeft het orkest met ervaren musici uit het ruime repertoire een lijst van maar liefst 60 nummers geselecteerd. Dit keer wat minder carnaval natuurlijk, de focus ligt op tal van andere prachtige werken. Een deel van wat er gespeeld gaat worden staat van te voren vast maar bij iedere set (er worden er drie gespeeld) kan het publiek ook wensnummers indienen. Kom genieten van dit buitenkansje. De toegang is zoals gewoonlijk gratis. Als het mooi weer is, speelt het orkest in de tuin.

Meer nieuwsberichten