Honderdjarige Musikverein Hüthum trakteert op mooi concert

Het wordt een traditie: het live optreden van Musikverein Hüthum bij Heitkamp. Vorig jaar verzorgde het orkest onder leiding van dirigent Florian Jansen de opening van de tweede seizoenshelft van het programma bij Heitkamp. Dit keer is gekozen voor een optreden vlak voor de zomerstop. En we mogen een ingespeeld orkest verwachten want Musikverein Hüthum heeft twee weken voorafgaand aan het optreden bij Heitkamp een succesvol jubileumconcert  ter ere van het 100-jarige bestaan gegeven in het Pfarrzentrum in Hüthum. Bij mooi weer trakteert de vereniging van voorzitter Torsten Neerincx buiten (op het grasveld achter het gebouw) op een fraai concert, anders gewoon binnen. Het circa 20 muzikanten tellende orkest speelt muziek die toegankelijk is en makkelijk in het gehoor ligt. Het c0ncert begint om 11 uur, de toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten