Felkmett en Loonatic Rocks live op koningsdag bij Heitkamp

Zaterdag 27 april vieren we de verjaardag van de koning met live-muziek in ons Kultuurhuus Heitkamp onder de noemer Heitkamp Pop. We hebben twee bands vastgelegd die tussen half drie en ongeveer 18 uur het podium beklimmen. We beginnen met Loonatic Rocks, de band die vorig jaar door omstandigheden moest uitwijken naar De Gracht (en daar veel succes had) maar die ook al eerder bij Heitkamp op de planken heeft gestaan. Een ding weten we daarom zeker: ze gaan er vol op los, de mannen van Loonatics Rocks.
Na deze stoempende Oranje-boven rock schakelen we over op de formatie Felkmett uit Emmerik, een Duits tintje derhalve aan de Nederlandse feestdag.  De vier vrienden van de jonge coverband brengen punk-rock en pop-partysongs die iedereen moet pakken. Fris en furieus en vooral met een eigen interpretatie presenteren ze hun swingende repertoire van internationale hits maar ook Duitstalige ‘Knallers’. Felkmett moet het ook zeker van de humoristische presentatie op het podium hebben.
De band is aan de andere kan van de grens zeer succesvol. Ze zijn benieuwd of hun zinderende show ook aan de Nederlandse kant van de grens aanslaat. Wij ook. De toegang bij Koningsdag in Heitkamp is natuurlijk gratis.

Meer nieuwsberichten