Talkshow Heitkamp Tref van zondag 7 april op Stadstv Bergh

De registratie van het eerste deel van Heitkamp Tref, de actuele ‘s-Heerenbergse talkshow in het Kultuurhuus Heitkamp van zondag 7 april is te bekijken op StadstvBergh. In dit eerste deel het vraaggesprek met  Fons van Pul, directeur van Pfixx Solar, ondernemer in vastgoed en bestuurder van Cultuurfonds Montferland en de Stichting Montferland Helpt, zanger Timo van de Sande, winnaar van de Gelderse Kleiroze en het Amphion open podium 2023 en het gesprek met kapitein (voorzitter) Jonathan Reessink van Broederschap st Antoniusgilde ‘s-Heereberg. Het tweede deel met Renate Brandsen, drijvende kracht achter de stichting en weggeefwinkel Re-Free en  Ron Hell, eigenaar van Media Hell en stemacteur, verschijnt binnenkort op hetzelfde YouTube-kanaal van StadstvBergh

Meer nieuwsberichten