Talkshow Heitkamp Tref van zondag 7 april op Stadstv Bergh

De registratie van het Heitkamp Tref, de actuele ‘s-Heerenbergse talkshow in het Kultuurhuus Heitkamp van zondag 7 april is in twee delen te bekijken op het Youtube-kanaal van StadstvBergh. In het eerste deel het vraaggesprek met  Fons van Pul, directeur van Pfixx Solar, ondernemer in vastgoed en bestuurder van Cultuurfonds Montferland en de Stichting Montferland Helpt, zanger Timo van de Sande, winnaar van de Gelderse Kleiroze en het Amphion open podium 2023 en het gesprek met kapitein (voorzitter) Jonathan Reessink van Broederschap st Antoniusgilde ‘s-Heerenberg. In het tweede deel ziet u het gesprek met met Renate Brandsen, drijvende kracht achter de stichting en weggeefwinkel Re-Free, het interview met Ron Hell, eigenaar van Media Hell en stemacteur, en het afsluitende lied van Timo van de Sande. De opnames kunt u zien op het Youtube-kanaal van Stadstv Bergh.

Meer nieuwsberichten