Ouderwets carnaval vieren bij Heitkamp: Daor doe-j ’t veur!

Eindelijk, het is weer zover: carnaval bij Heitkamp! Met de sfeer en stemming die daarbij past, de live-muziek, de aankleding, de dweilorkesten, de ‘Zeddamzaal’, de biefstuk in de keuken, bezoekjes van prins Arien I en zijn gevolg, de Raad van 11, de drie optochten pal voor de deur bekijken, een sigaretje opsteken in de tuin en ga zo maar door. Het team van Jan en Chantal van ‘De Gracht eten, drinken en feesten’, verzorgen voor Kultuurhuus Heitkamp dat alles als vanouds op rolletjes loopt.
Van zaterdag tot en met dinsdag zwaaien de ervaren horeca-mensen van De Gracht de scepter over Heitkamp en kan er ook alleen met de gangbare horecamunten (van de samenwerkende horecazaken) worden betaald.  Er is uiteraard live muziek met orkest De Buren. En voor een lekker hapje kun je van zondag tot en met dinsdag in de keuken van Heitkamp terecht. Zaterdagmidag is Heitkamp vanaf 15 uur geopend, op zondag vanaf 12 uur, op maandag 11 uur en de dinsdag weer om 12 uur.

Op de vrijdagavond maken we er als Kultuurhuus Heitkamp een gezellige boel van met medewerking van onder andere het Kangoeroe Dweilorkes en gastspelers en kan er met de vertrouwde Heitkampmunt worden betaald. Daor doe-j ’t veur!

 

Meer nieuwsberichten