Kasteelstad verlicht: lekker eten&drinken en swingen bij Heitkamp

Kultuurhuus Heitkamp is dit jaar opgenomen in de nieuwe route van het licht-spektakel Kasteelstad Verlicht op 20 en 21 januari aanstaande. Vanaf het kasteel voert de route over de ’s Gravenwal  langs de kasteelgracht en woonzorgcentrum Gertrudis en voorlangs Heitkamp rechtsaf richting Het Kattenburg en dan weer via de Walsteeg naar de Wal. Onderweg natuurlijk fraai aangelichte gebouwen en een ‘fanatasy-garden’ in de tuin van de Boetselaersborg (te aanschouwen vanaf de Wal). Bij Kultuurhuus Heitkamp doen we er alles aan om gezellig te kunnen verpozen tijdens en na de lichtjestocht. Op ons terrein staat een foodtruck en in onze accommodatie zorgen op de zaterdagavond de Eternal Singers voor een swingend programma en op zondag klinken de vrolijke klanken van dixielandorkest de Diksie Krekkers.

Meer nieuwsberichten