Frans Miggelbrink probeert zijn Oudejaarsconference uit in Heitkamp (uitverkocht)

Voor het tweede achtereenvolgende jaar probeert Frans Miggelbrink zijn Achterhoekse Oudejaarsconference 2023 uit op een klein gezelschap in Kultuurhuus Heitkamp in  ‘s-Heerenberg. Op woensdag 13 december presenteert hij het programma ‘Met zijn allen’ voor maximaal 65 bezoekers en is benieuwd naar de reacties. 

De conferencier, theatermaker, columnist, presentator en schrijver uit Terborg bespreekt in zijn conference vol humor en met veel anekdotes de gebeurtenissen van het afgelopen jaar in de Achterhoek. Maar ook de actualiteit van het moment speelt zoals gewoonlijk een grote rol in zijn show. Frans oefent met kleinschalige try-outs in de regio voor de optredens die hij jaarlijks in theater Amphion in de laatste week van het jaar geeft. Dit jaar staat hij drie keer in de grote zaal van het theater in Doetinchem.

De zaal is open om 19.30 uur, aanvang show 20.00 uur

 

Meer nieuwsberichten