Vrijdag 8 december: Test je kennis over Bergh in de eerste echte Berghse Pubquiz

Altijd al gedacht dat jij heel wat over de geschiedenis van Bergh en omgeving weet? Zoals de echte naam van de Geûtepikker ? Of wie de beroemde broer van Maria van Nassau was? Of wat een gieteling in het Nederlands is?
Dan ben jij de geknipt om met in totaal drie of vier personen mee te doen met de Berghse Pubquiz, op vrijdagavond 8 december bij Heitkamp. De inloop is vanaf 19.30 uur, aanvang van de quiz is 20.00 uur. Deelname is gratis, maar je moet je van tevoren wel aanmelden via info@heemkunde.nl want we hebben deze avond een gelimiteerd aantal plekken voor de teams die zich aanmelden. Geef naast de namen van de deelnemers ook een ludieke naam van je team door en misschien worden jullie wel de Bergh-experts van 2023.

Meer nieuwsberichten