De Grote Heitkamp Filmquiz verplaatst naar vrijdag 22 december

 De Grote Heitkamp Filmquiz is van zaterdag 4 november verplaatst naar vrijdagavond 22 december.  Het begin van het lange kerstweekend lijkt op voorhand hèt ideale moment voor een heerlijk avondje cinema en quizzen.

Wie weet alles van films, filmsterren, filmmuziek, producenten, regisseurs en cameramensen? Van al die genres die de film rijk is: actie, fantasie, komedie, horror, romantiek, sciencefiction, oorlog, misdaad, drama of western?

Er is zoveel te vragen, te weten en te zien over het witte doek; dat maakt juist deze filmquiz  aantrekkelijk. Xander Nijhof, helemaal gek van alles wat met film te maken heeft, is de samensteller en presentator van de quiz. Gevraagd naar wat de deelnemers en de bezoekers te wachten staat, stelt Nijhof: ,,Ik heb drie rondes van 10 vragen gemaakt, van gewone vragen van vroeger tot nu tot vragen met foto’s of geluids- en beeldfragmenten. Het zijn vragen voor kenners en mensen met een basis-filmkennis. ‘Wat is de echte naam van Tom Cruise’, zou zomaar een vraag kunnen zijn.”

Deelname aan de quiz is gratis en kan individueel, maar ook met z’n tweeën, drieën of vieren. Aanmelden kan op info@kultuurhuusheitkamp.nl of op zaterdagavond tot een kwartier voor aanvang van de quiz. De avond is voor iedereen toegankelijk dus ook voor mensen die niet deelnemen aan de quiz.
Het Kultuurhuus is op 22 december vanaf 19.30 uur geopend, de quiz begint om 20 uur.

Meer nieuwsberichten