Zondagmiddag: Lekker swingen met Dokter Jazz en Co

De bühne bij Kultuurhuus Heitkamp is op zondag 22 oktober weer vrij voor lekker swingende jazz. Dit keer staat de bekende formatie Dokter Jazz & Co op de planken.

Het Kultuurhuus is dit jaar begonnen met HeitkampJazz: eens per kwartaal kan men  genieten van live jazz op de zondagmiddag bij Heitkamp. Een schot in de roos want bij de eerste twee afleveringen van HeitkampJazz (met de Diksie Krekkers en Jazz Quartet Bregiorra) was het café lekker vol. Dat zal dit keer zeker niet anders zijn met het optreden van Dokter Jazz en Co, het orkest dat al sinds het begin van jaren zeventig in diverse formaties optreedt in het hele land.

De groep met ervaren muzikanten als Tom van Noord, Ad Rats, Johan Molenveld, Sietse de Leeuw en Ben Reijers maakt muziek onder het motto ,,Al het maar lekker klinkt, swingt en fijn te spelen is.” Dokter Jazz vindt humor en enthousiasme belangrijk en dat is terug te vinden in het aantrekkelijke en ook toegankelijke repertoire.

Het Kultuurhuus Heitkamp zondag 22 oktober vanaf 14.00 uur geopend, Dokter Jazz & Co speelt van 15.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten