Doe mee: Spanning stijgt bij Grote Heitkamp Pubquiz

De glimmende wisselbokaal staat vrijdag 20 oktober weer op het spel bij de derde editie van de Grote Heitkamp Pubquiz. Quizmaster Bert Velthausz zorgt ervoor dat de meest uiteenlopende vragen over echt van alles de deelnemers weer om de oren vliegen.

De eerste twee afleveringen waren spectaculair en uitdagend en zorgden voor een spannende, gezellige avond in Heitkamp. De derde editie wordt weer een variatierijke quiz waarbij spelinzicht, parate kennis, reactiesnelheid en puzzelvaardigheid van de individuele deelnemers en teams wordt gevraagd.

Nog voordat de datum van deze derde Grote Heitkamp Pubquiz bekend werd gemaakt, hebben zich de eerste deelnemers al bij de organisatie gemeld om zeker te zijn van deelname. Samensteller en presentator Bert Velthausz verrast zijn publiek steevast met een actieve en creatieve quiz waarin alle zintuigen worden aangesproken. En in iedere spelronde zit er wel ergens een addertje (of meer) onder het gras.

Gevraagd om een tip van de sluier voor de derde editie op te lichten, meldt de quizmaster: ,,Heeft Robin Hood echt bestaan? Welke kleur heeft een Robijn? Welke Britse vrouw speelde Robin Williams in 1993? Welk dier staat symbool voor Robijn wasmiddel? Uit welke popband kwam Robbie Williams? Een tip voor de deelnemers die dit stukje helemaal lezen: kijk eens tussen de programma’s door!”

Deelname aan de quiz is gratis en kan individueel, maar ook met z’n tweeën, drieën of vieren. Aanmelden kan op info@kultuurhuusheitkamp.nl of op vrijdagavond tot een kwartier voor aanvang van de quiz. De avond is voor iedereen toegankelijk dus ook voor mensen die niet deelnemen aan de quiz.
Het Kultuurhuus is vanaf 19.30 uur geopend, de quiz begint om 20 uur.

 

 

 

 

 

 

Meer nieuwsberichten