StadsTVBergh viert tienjarige bestaan in Heitkamp, bekijk de reportage

StadsTVBergh bestaat  tien jaar. De lokale omroep viert dat jubileum op 30 september in Heitkamp, de plek waar ook vijf jaar geleden het eerste lustrum luister werd bijgezet. De vrijwilligers van StadsTVBergh demonstreren  hoe je om moet gaan met professionele camera’s en goede video’s monteert. Maar ook hoe je het beste een filmpje maakt met je smartphone. Ook dit keer verzorgt Room Jazz.

Op 26 juli 2013 is StadsTVBergh officieel opgericht. De omroep, ondergebracht in de gelijknamige stichting StadsTVBergh maakt regelmatig filmregistraties van mensen en gebeurtenissen in heel Montferland. Op het gebied van cultuur, welzijn, sport, evenementen, kunst, lokaal nieuws, werk en inkomen. De stichting wil hierdoor de verbondenheid en betrokkenheid tussen inwoners bevorderen in het bijzonder wordt gedacht aan inwoners die aan huis gebonden zijn, door ziekte, handicap en/of ouderdom.

Op 10 juni 2022 werd StadsTVBergh officieel onderscheiden met de Berghse Kei door carnavalsvereniging d’Olde Waskupen. Dit in het kader van de diensten die zijn verleend voor de hele Montferlandse gemeenschap.

Bekijk de reportage die van de viering is gemaakt: https://www.stadstvbergh.nl/10-jaar-stadstv-bergh/

 

Meer nieuwsberichten