Musikverein Hüthum bijt de spits af met vrolijk concert met een knipoog

Het culturele seizoen bij Kultuurhuus Heitkamp barst direct na de vakantie weer los. Op zaterdag 2 september bijt het orkest van muziekvereniging Hüthum de spits af met een vrolijk concert met een knipoog. Dat doet het orkest als het even kan op het grasveld en het terras achter de synagoge bij Heitkamp. Bij wat mindere weersomstandigheden gaan we uiteraard naar binnen.

De groep onder leiding van dirigent Florian Jansen onderhoudt warme banden met ‘s-Heerenberg. Zo is het orkest een paar keer te gast geweest bij de Tiroler-middagen bij voormalig grenscafé De Peer en spelen ook ‘s-Heerenbergse muzikanten met regelmaat bij de Verein vlak over de grens tussen Emmerik en Elten. ,,We maken er een leuke onderhoudende middag van”, zegt Florian Jansen. ,,Een beetje zoals de Isseltaler Musikanten. Een marsje, een mooie polka, die dingen. Gewoon muziek voor ieders plezier.”
Het concert begint zaterdagmiddag om 16.30 uur. De toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten