Hoe je een buutreedener wordt? Nou, zo!

Een echte cursus buutreednen. Op vrijdag 23 juni is het zover in Kultuurhuus Heitkamp. Heb jij ambitie om ooit in de ton te staan tijdens een pronkzitting? Of ben je gewoon benieuwd wat er zoal komt kijken bij een buut? Kom dan kijken, luisteren en meedoen aan de cursus buutreednen van onze eigen Olde Waskupen-kampioenen Vincent Nijhof en Daniël Schmitz die samen met Arian Compen uit Brabant (o.a. initiator van Tonpraten.nl) een informatieve clinic verzorgen voor alle geïnteresseerden uit de regio.
Daniel Schmitz: ,,Samen met collega-buutreedners Vincent Nijhof en Arian Compen vertellen we alles over die bijzondere en leuke hobby, leggen we uit hoe wij onze buuts voorbereiden, geven we tips over verzamelen, schrijven, oefenen, typetjes, verschillende soort grappen en helpen we jou op weg naar een succesvolle act in de ton.
Kom gerust, maar geef je wel even op (vol=vol).”

Aanmelden kan op info@kultuurhuusheitkamp.nl
De avond begint om 20.00 uur.

Meer nieuwsberichten