Heitkampjazz live met Jazz quartet Bregiorra en lekker jammen met veel gastspelers

De jazz-middag met de Diksie Krekkers in Heitkamp ruim een maand geleden was een doorslaand succes. Reden genoeg om dat snel een vervolg te geven. Het Jazz quartet Bregiorra met onze ‘s-Heerenbergse bassist Ad Rats, toetsenist Karel Giltay, Peter van den Bremen op saxofoon en drummer Jan Ormel speelt zondagmiddag 21 mei tal van bekende werken. Het bijzondere aan de middag is dat Peter van den Bremen tekst en uitleg geeft over wat er gespeeld wordt en hoe de ontwikkeling van de jazz daaraan is af te lezen. In het tweede deel van het programma spelen gastspelers mee in de jamsessie die ook ruim een uur in beslag gaat nemen. Diverse muzikanten uit ‘s-Heerenberg en omgeving hebben laten weten dat ze meedoen. Noteer het in je agenda, het wordt een mooie muziekmiddag! Het Kultuurhuus Heitkamp opent om 14 uur, de band begint om 15 uur te spelen.

Meer nieuwsberichten