Attentie: Koningsdag met Loonatics Rocks live verplaatst naar De Gracht

De geplande viering van Koningsdag in Heitkamp met het live optreden van  Loonatics Rocks wordt verplaats naar zalencentrum De Gracht. Het team van Chantal en Jan van De Gracht Eten Drinken en Feesten heeft aangeboden het evenement  op hun locatie te houden omdat het bij ons niet door kon gaan. Dat aanbod nemen we graag aan! Dus ga met Koningsdag naar de Loonatics Rocks live in De Gracht.

Ze gaan er op los, de mannen van Loonatics Rocks.  Het wordt dampende Oranje-boven rock waarbij je niet stil kunt blijven zitten of staan. De  vier gedreven mannen van Loonatics rocks gaan helemaal los op nummers van Eric Clapton, Van Halen, Elvis Presley en ACDC. Alle nummers  zijn overgoten met wat de mannen het ‘Loonatics gitaar-rock sausje’ noemen.

De formatie bestaat uit zanger Chris Jentink ‘gek doen’, uit  Aalten, Wilko Zonneberg ‘het um stevig vast’ op bas uit Hengelo, drummer Wiel Pouwels ‘slut ut hards’ uit Herwen en gitarist Henny Derksen ‘met zien snelle vingers’ uit ’s-Heerenberg. De Loonatics hebben ervaring met Koningsdag-pop in ‘s-Heerenberg: in 2019 speelden ze op het toenmalige Peerpop-festival.

Meer nieuwsberichten