Fraaie fietstocht vanaf Heitkamp met Stichting Herdenken Bevrijding Bergh

De Stichting Herdenken Bevrijding Bergh houdt op zondag 2 april een prachtige fietstocht door de oude gemeente Bergh en omstreken. Deze tocht voert u langs prachtige locaties met herinneringen aan het verleden (w.o. WO II). Geniet u onderweg van de mooie vergezichten en onze prachtige natuur.
Aan de hand van de gegevens op de kaart fiets u langs mooie plekjes, waar u middels fotoherkenning de juiste locatie bereikt. Om u extra te laten genieten en met andere ogen naar onze prachtige gebieden te laten kijken, heeft de Stichting Herdenken Bevrijding Bergh een aantal vragen in de route opgenomen. De plaats vanaf waar de foto is genomen bevestigd dat u op de juiste locatie bent
aangekomen. In de directe omgeving kunt u ook het antwoord op de bijbehorende vraag vinden.
U kunt vanuit iedere locatie naar elke andere rijden. Door slim te rijden bepaalt u zelf hoeveel locaties u bezoekt en hoeveel punten u daarmee verzamelt. Kortom, een fietstocht waarvan u zelf de lengte en de tijdsduur bepaald en lekker relaxt van
de omgeving kunt genieten. Mocht u onverhoopt met technische problemen aan uw fiets vandoen krijgen, is er een ophaalservice beschikbaar.
Wanneer: Zondag 2 april 2023
Start : Mogelijkheid tot starten tussen 10:30 uur en 12:00 uur
Vertrek: Vanaf Kultuurhuus Heitkamp, Oudste Poortstraat ’s-Heerenberg.
Finish: Eindtijd afmelden 16.00 uur.

Meer nieuwsberichten