Zondagmiddag 10 maart: Halfvastenfeest “FF uutblaoze” bij Heitkamp, dweilorkesten en de prijswinnaars van de optocht en het straatversieren

De eerste aflevering van het treûtfestijn FF uutblaoze in Kultyuurhuus Heitkamp was vorig jaar zo’n doorslaand succes dat het zomaar eens een vaste traditie zou kunnen worden. De komende tweede aflevering op zondag 10 maart, halfvasten, wordt nog leukere doordat carnavalsvereniging d’Olde Waskupen het festijn aangrijpt om alle prijzen van de optocht, het straatversieren en de loterij uit te reiken. Effe uutblaoze wordt heel letterlijk genomen door de dweilorkesten die aan deze ‘after-carnaval’ middag deelnemen. Nog één keer nummers uit het carnavalsrepertoire ten gehore brengen in de passende entourage van Heitkamp, de muzikanten voor en met elkaar en vooral ook voor het publiek. De ‘s-Heerenbergse dweilorkesten De Kangoeroes, De Wiksbössels, Tied Zat en het Hauszokest zorgen voor een fijne muzikale middag waarop gesjoenkeld en gehost kan worden. De presentatie van de middag is in handen van Sjaak Böhmer senior.

 

Meer nieuwsberichten