Volle bak voor spetterende top 2000 quiz in Heitkamp!

Echt zo’n lekker avondje quizzen met muziek. Weetjes, feiten, herkennen, luisteren, en op het juiste moment op de goede naam of titel komen. Lekkere muziek, drankje erbij.  Van Hazes tot Mercury, van Jagger tot Bowie. Blues, rock, country, het levenslied. En wie heeft dat ene nummer ook al weer geschreven of hoe vaak staat De Dijk dit jaar in de top 2000? Wie van de top 2000- lijst heeft de meeste lp’s verkocht en wanneer is Michael Jackson overleden?
Het kan allemaal voorbij komen  bij de top 2000-quiz van DJ Elmo op vrijdag 30 december  bij Heitkamp. Aanmelden kan niet meer want het maximala aantal deelnemers is bereikt. Maar ook kijken bij de top 2000-quiz is heel gezellig! Supporters zijn van harte welkom!

Inloop ios om 20 uur, we beginnen met de quiz om 21 uur.

Meer nieuwsberichten