Loonatics Rocks gaat knallen in Heitkamp

Ze staan ervoor in dat ze van iedere avond muziek een dolle boel maken. De vier gedreven mannen van Loonatics Rocks geven op zaterdag 17 december een dampend concert op het podium van  Heitkamp.  ‘s-Heerenberg heeft al een keer eerder kennis gemaakt met de rock-energie van Loonatic Rocks op Peerpop tijdens Koningsdag in 2019. Net als veel andere bands hebben de Loonatics een tijd lang in de wachtkamer plaats moeten nemen vanwege corona. Het viertal is blij eindelijk weer op de planken te kunnen staan en weer op te treden. Het repertoire van de band is heel breed: van Eric Clapton tot van Halen en van Elvis Presley tot AC/DC. Overgoten met het Loonatics gitaar-rock sausje.
De formatie bestaat uit zanger Chris Jentink ‘gek doen’, uit  Aalten, Wilko Zonneberg ‘het um stevig vast’ op bas uit Hengelo, drummer Wiel Pouwels ‘slut ut hards’ uit Herwen en gitarist Henny Derksen ‘met zien snelle vingers’ uit ’s-Heerenberg. Hennny was onlangs nog samen met zangeres Ingrid Striek met het duo Just the two of us te gast in de talkshow Heitkamp tref in ons Kultuurhuus.
Toegang is gratis en voor iedereen toegankelijk,  waarbij er extra aandacht zal worden besteed aan  de Vrienden van Heitkamp, de mensen die het Kultuurhuus Heitkamp jaarlijks met  een donatie van 50 euro of meer ondersteunen.

Meer nieuwsberichten