Frans Miggelbrink Oudejaarsconference 2022 (try out) in Heitkamp uitverkocht

‘s-HEERENBERG –  De voorstelling van conferencier, theatermaker, columnist, presentator en schrijver Frans Miggelbrink op woensdag 14 december in Heitkamp is uitverkocht .i

Miggelbrinks afgelaste show van 2019 heette Over drie jaar lachen we erom. ,,En dat is precies wat we nu in 2022 gaan doen!” zegt de Terborgse cabaretier in een toelichting op zijn nieuwste programma. De try out in Heitkamp is bedoeld als een oefensessie voor de uiteindelijke show in Amphion. Frans is benieuwd naar de reacties.

In de conference bespreekt ras-Achterhoeker Frans vol humor en met veel anekdotes de gebeurtenissen van het afgelopen jaar (en in verband met corona ook het jaar ervoor) in deze regio.  Maar ook de actualiteit van het moment speelt zoals gewoonlijk een grote rol in zijn show.

De try out begint om 20 uur, het café is open vanaf 19.30 uur.

Meer nieuwsberichten