Bekijk de nieuwe talkshow Heitkamp Tref op Stadstv Bergh

Stadstv Bergh heeft de tv-registratie van de eerste aflevering van de talkshow Heitkamp Tref gepubliceerd op het Youtube-kanaal van Stadstv. De uitzending is te zien op https://www.youtube.com/watch?v=S57GXym-hNQ

Heitkamp Tref is een nieuwe talkshow mèt en over  ‘s-Heerenbergse mensen, ‘s-Heerenbergse zaken, nieuws uit ‘s-Heerenberg (en omstreken) en live muziek. Zondag 30 oktober had de eerste aflevering plaats in het goed bezette Kultuurhuus Heitkamp. In het programma vertellen Floris en Ilona Bloemendal in gesprek met Erik Meuleman  over het avontuur dat zij zijn aangegaan met het Wolkenland, de groepsaccommodatie -van oorspong van het Amsterdams Lyceum-,verscholen in de bossen tussen Stokkum en Beek.

Harry Geven ondervraagt in het dialectgesprek aan de bar van Heitkamp Hans Sloot, dè liedjesschrijver van carnavalsvereniging de Olde Waskupen. Hans Sloot vertelt over zijn mooiste van de in totaal 60 liedteksten die hij inmiddels op zijn naam heeft staand.
Het duo Just the Two of us met zangeres Ingrid Striek en gitarist Henny Derksenvtreedt een aantal keren live op in de show en vertellen over hun muzikale activiteiten.

Al het ‘s-Heerenbergse nieuws wordt  in het programma zowel serieus behandeld als op de hak genomen in de rubriek Heit Ni-js die de nieuwslezer van dienst Harry Peters voor zijn rekening neemt.

De show wordt afgesloten met een gesprek van Erik Meuleman met de Berghse raadsleden die eerder te gast waren in de verkiezingsbijeenkomst van Kulturhuus Heitkamp.  Ze vertellen hoe het ze sindsdien is vergaan. Bekijk of de winnaars Henk Groote (Lijst Groot Montferland) , Rob Mos (Helder) en Els Rutting (PvdA) hun beloftes nakomen en hoe de verliezers John Teunissen (CDA), Jos Berntsen (VVD) en Freddy van Dijken D66 zich staande houden. En Sjaak Böhmer vertelt hoe is het bij LBM dat plots z’n roerganger John van Schriek naar de VVD zag overstappen.

Meer nieuwsberichten