Koop nu je tickets voor de Boetners live in Heitkamp

Kultuurhuus Heitkamp gaat op zaterdag 26 november helemaal op z’n kop met het liveoptreden van de dialectrockband De Boetners met natuurlijk twee mannen uit ons eigen ‘s-Heerenberg in hun gelederen: gitarist Koen Büttner en drummer Bram Kruijt. Samen met frontman Kevin Raayman en bassist Alex Simons knallen de Boetners er al meer dan tien jaar lustig op los en staan garant voor een hèvig rock-feest. De kaartvoorverkoop is inmiddels gestart. Je kunt voor 7,50 euro je ticket online bemachtigen voor de knallende ’thuiswedstrijd’ van de Achterhoekse rockers in ons Kultuurhuus. Wees er snel bij want op=op.
Je koopt je kaart(en) op: https://deboetnersbijheitkamp.eventgoose.com
Kaarten aan de deur op 26 november kosten straks 10 euro.

Meer nieuwsberichten