Wil je optreden in Heitkamp? Geef je op voor ons open podium!

Heb je een band? Een koortje? Zing je solo of kun je hartstikke goed dansen? Heb je een onnavolgbare goochelact, kun je jodelen als de beste of ben je een virtuoos achter de piano? Ben jij die moppentapper die iedereen laat schuddebuiken van het lachen? Een buutreedner? Of juist een pantomime speler die de stilte prefereert? Altijd al die geweldige drumsolo willen doen of gewoon een leuke playback-act van André van Duijn willen laten zien? Ken jij een onweerstaanbaar kunstje dat een ander niet kan en wil je dat maar wat graag een keer laten zien? Op een podium? In de spotlights? Voor publiek?
Meld je dan aan voor het Open podium van Heitkamp. Iedereen tussen 8 en 88 jaar is welkom. Bij voldoende aanmeldingen gaan we er een leuke show van maken met een heuse jury. Daarbij zal er om de grote Heitkamp wisseltrofee worden gestreden. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar info@kultuurhuusheitkamp.nl met daarin je naam, een korte uitleg wat je wilt doen, mogelijk de naam van je act en je leeftijd. Je krijgt een reactie van ons. Zo gauw we voldoende deelname hebben, maken we een datum bekend van het Open podium van Heitkamp!

Meer nieuwsberichten