Succesvol Berghs verkiezingsdebat in Kultuurhuus Heitkamp

Het eerste Berghse verkiezingsdebat in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen 2022 in Kultuurhuus Heitkamp is goed bezocht. De veelal de hoogstgeplaatste kandidaat-raadsleden uit de voormalige gemeente Bergh hebben met verve hun standpunten over met name Berghse aangelegenheden toegelicht.

John Teunissen (nummer twee op de lijst van het CDA, John van Schriek van Lokaal Belang Montferland, Henk Groote van Lijst Groot Montferland, Freddy van Dijken van D66, Jos Berntsen (nummer 2 op lijst) van de VVD Els Rutting  van de PvdA en Rob Mos van Helder hebben er onder leiding van de debatleiders Jop Geven en Erik Meuleman een mooi politiek spektakel van gemaakt.

De debatten over onderwerpen als het bedrijventerrein DocksNLD2,  de relatie tussen de voormalige gemeenten Bergh en Didam, hoe we met onze jeugd omgaan en de verkeersperikelen in en rond ‘s-Heerenberg zijn terug te zien op het Youtubekanaal van 
Stadstv Bergh.

Meer nieuwsberichten