Corona en Kultuurhuus Heitkamp

De beperkende maatregelen die de gemeenschap worden opgelegd om het corona-spook te bezweren raken ook het Kultuurhuus Heitkamp. Wij hadden het plan om op 3 december met een openingsmanifestatie het Kultuurhuus officieel en feestelijk in gebruik te nemen. Daar zien we uiteraard voorlopig van af net zoals we af moeten zien van geplande publieksevenementen in de weekeinden daarna (een speciale Vriendenavond en een aantal  optredens). Ook de vaste ‘huiskameravonden’ op vrijdag waarbij het de bedoeling is dat iedereen van de typische Heitkampsfeer in ons Kultuurhuus komt genieten,  ideeën uitwisselt, plannen maakt en van  ‘s-Heerenbergse cultuur proeft, kunnen we helaas niet door laten gaan.

Wel willen we kleinschalige culturele activiteiten en cursussen door laten gaan net zoals het oefenen van de bands en groepen in Heitkamp gewoon doorgang kan vinden. Op deze manier wordt het Kultuurhuus op een betrekkelijk geruisloze manier ‘het nieuwe dorpshuis van ‘s-Heerenberg’. Dit uiteraard met het voorbehoud dat nieuwe corona-regels ons verdere beperkingen zouden opleggen. Maar zo gauw het verantwoord weer mogelijk is, trekken we de registers open. Op een veilige manier. Wat in het vat zit, verzuurt niet.

Volg in de agenda op deze site de actuele ontwikkelen. Als er iets onverhoopt moeten worden afgelast, melden we dat op de site. Voor iedere gemelde activiteit geldt voorlopig dat corona nog roet in het eten zou kunnen gooien.
Uiteraard houden we ons strikt aan de geldende beperkende- en hygiëne-maatregelen. Bezoekers van het Kultuurhuus vragen we om een qr-code.

Meer nieuwsberichten