Dungeons & Dragons bij Heitkamp 

Speel mee en duik als avonturier in de wereld van Dungeons & Dragons (D&D). D&D is een Fantasy Roll Playing Game, schrik niet….. je hoeft geen harnas aan of schmink op je gezicht te smeren. Het betekent dat er elfen, dwergen, draken, wizards en tal van andere bijzondere, vaak magische wezens rondlopen in de denkbeeldige wereld van D&D. En dat alles speelt zich af in middeleeuwse sferen in ‘Moon over Graymoor’.  Op woensdag 10 en donderdag 11 augustus is het zover: dan wordt dit spel speciaal voor jongeren vanaf 14 jaar live gespeeld in Kultuurhuus Heitkamp.

Als speler van het spel ben jij één van de bijzondere helden die de wereld rijk is en wordt er vaak een beroep op je gedaan om een probleem op te lossen, om iets uit te vinden of om bescherming te bieden tegen duistere of demonische krachten.

Op 10 en 11 augustus is er een Dungeon Master (spelleider) in Kultuurhuus  Heitkamp die jou wil verwelkomen in Graymoor, een klein dorpje waar recent een aantal ‘verschrikkelijke moorden’ zijn gepleegd. Het is aan jou en de andere avonturiers om ‘clues’ (aanwijzingen) te verzamelen, de waarheid uit dorpsbewoners te persen en ogen in je achterhoofd te hebben. Voor de vindingrijke is er iets om je te helpen, van je af te laten bijten en te overleven…

Doe mee en geef je op. Je hoeft geen ervaring met het spel te hebben om deel te kunnen nemen.  Je hoeft alleen maar een potlood en gum mee te nemen. We spelen in groepen van maximaal 8 personen. Deelname kost 17,50 euro voor twee middagen inclusief 3 Heitkampmunten ter waarde van 7,50 euro per middag. Je kunt je tot 8 augustus opgeven op info@kultuurhuusheitkamp.nl

 

 

Meer nieuwsberichten