Met Dauerbrenner live Koningsdag vieren bij Heitkamp

De Liemerse cover-rockformatie Dauerbrenner zorgt voor een knallende Koningsdag in Kultuurhuus Heitkamp. De vierkoppige band staat bekend om de energie die ze in zijn optredens legt en brengt een zeer breed repertoire: van Engelstalige rock en Nederlandse meedeiners tot Duitse schlagers.

Het is Dauerbrenner er om te doen om iedereen een mooie muziekmiddag/avond te bezorgen. Daarvoor past de band de setlijst op zijn publiek aan. ‘Wij willen gewoon samen met het publiek mooie uren en plezier beleven’, meldt de band op hun website. ‘Met onze sound en energie veranderen we elk event in een gezellig feest.’

Dauerbrenner is al een keer eerder (2019)  te gast geweest in Heitkamp toen het nog een hotel/café was. Door corona heeft de band een tijd niet kunnen optreden. Dauerbrenner bestaat uit de broers Pascal en Wim Mulder (die samen met de andere boer Paul ook het muzikale trio Drie Keer Niks vormen), Johan Hendriks en Niek Witjes.

Het optreden van Dauerbrenner begint rond 14.30 uur, Heitkamp is open vanaf 14 uur . De toegang is gratis.

Meer nieuwsberichten