Mooi feest bij de opening van Kultuurhuus Heitkamp (bekijk foto’s en video)

De officiële opening van het Kultuurhuus Heitkamp is een  heerlijk feest geworden  met alles erop en eraan. Van de bijzondere opening door het ‘koninklijke duo’ Willem en Maxima (gespeeld door Anton Frauenfelder en Jolande Bronkhorst) tot spectaculaire optredens van achtereenvolgens Thijs Heering met de Kangoeroes, de Barghse Jonges en Bokkie Peters. En dat DJ Bart Timmers weet wat swingen is, hebben we geweten. Hij kreeg met zijn  muziekkeuze iedereen in beweging. Tijdens de openingsavond, waarbij Hans en Francina te Booij in het zonnetje werden gezet vanwege hun betrokkenheid en inzet om Kultuurhuus Heitkamp mogelijk te maken, zijn weer talloze nieuwe ideeën en diverse initiatieven geboren. Hou de komende tijd onze agenda in de gaten voor het vervolg op deze feestelijke aftrap van het programma in ons Kultuurhuus. Welkom!

Meer nieuwsberichten