Carnaval bij Kultuurhuus Heitkamp

‘s-Heerenberg viert pas in juni het echte carnavalsfeest met het 66-jarige jubileum van ‘d Olde Waskupen, maar we nemen bij het originele carnavalsweekeinde eind februari natuurlijk alvast een voorproefje. Dat gaat in het Kultuurhuus op een aangepaste manier. Want volledig ‘los gaan’ zoals dat de gewoonte was bij Heitkamp, kan nu nog niet, dat gaan we in juni doen.
Onze vrijwilligers bereiden zich zo goed mogelijk voor om iedereen te ontvangen en het naar de zin te maken. Kultuurhuus Heitkamp opent de deuren op vrijdag (25 februari)  zoals altijd om 16 uur en is dan tot 23.45 uur geopend. Op zaterdag 26 februari zijn we vanaf 13.11 uur tot 19.11 uur open. Voor zowel vrijdag als zaterdag geldt dat het aantal bezoekers dat we kunnen toelaten gelimiteerd is. Vol is vol.
Op zondag gaan de mensen van het Kultuurhuus zelf carnaval vieren en blijven we gesloten.

Op Rosenmontag 28 februari tussen 11.11 en 17.11 uur gaan we frühshoppen op de Heitkamp manier zoals dat 66 jaar geleden ook gebeurde. Dat wil zeggen aan lange tafels sjoenkelen met muziek van lokale artiesten. Er komt een beperkt aantal toegangskaarten voor deze activiteit in omloop. Nadere informatie hierover volgt.

Meer nieuwsberichten