Lekker bijpraten in de ‘huiskamer van Heitkamp’

Kultuurhuus Heitkamp opent langzamerhand de deuren voor het publiek in ‘s-Heerenberg. Op vrijdag 4 februari tussen 16 en 22 uur zijn bezoekers welkom om hun hart op te halen en bij te praten in de vertrouwde omgeving van Heitkamp.

Het Kultuurhuus biedt de gelegenheid om na de lange gedwongen pauze weer een kaartje te leggen, te biljarten, een spel te spelen of gewoon lekker bij te praten. Dit zal plaatshebben onder de geldende corona-regels. Dat wil zeggen met inachtneming van anderhalve meter afstand, op vertoon van de qr-code, een beperkt aantal vaste zitplaatsen en: vol is vol.

Deze eerste bijeenkomst is de voorloper van wat de vaste ‘huiskameravond’ op vrijdag wordt waarbij het de bedoeling is dat iedereen van de typische Heitkampsfeer in het Kultuurhuus komt genieten, ideeën uitwisselt, plannen maakt en van  ‘s-Heerenbergse cultuur proeft.

In het Kultuurhuus kan alleen met pin worden betaald.

Meer nieuwsberichten