Er klinkt weer muziek in Heitkamp en er volgt meer…

We kunnen nog niet echt ‘los’ met alle geplande activiteiten. Maar de versoepeling van de coronamaatregelen die sinds 26 januari van kracht is, zorgt ervoor dat er langzaam en aangepast meer bedrijvigheid  in het Kultuurhuus komt. Er wordt weer gemusiceerd door onder andere de groepen Muzikids en Tuti van harmonie Crescendo, het Grenslandorkest is weer met oefenen begonnen en ook de mannen van Bad Habit hebben de gitaren weer uitgepakt. Binnenkort volgen meer groepen en orkesten dit voorbeeld. Ook onderwijsinstituut DOC maakt gebruik van de ruimte voor de typelessen aan basisschoolleerlingen. We zijn van plan ook andere activiteiten en cursussen op te starten zolang die passen bij de anderhalve meter afstand die we in acht moeten nemen, een qr-code check voor iedereen die het Kultuurhuus betreedt en de sluitingstijd van 22 uur in de avond. Binnenkort meer op deze website over nieuwe initiatieven!

Meer nieuwsberichten